Порто - Брюж: Поне два гола и чиста мрежа за драконите


Н. Гавазов

Порто - Брюж: Поне два гола и чиста мрежа за драконите

Порто - Брюж
Стадион: "До Драгао", Порто
Дата: 02.11.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Ундиао Майенко

Две седмици след първата си среща, Порто и Брюж отново ще се сражават, но този път в Португалия. Мачът в Белгия бе спечелен като по чудо от "драконите", което е много важно от турнирна гледна точка, още повече, че Копенхаген показва завидни амбиции и добри резултати. Днес Порто отново ще трябва да победят, за да може в добро разположение на духа и с нормален резерв от точки да се изправят срещу Копенхаген, който се оказа изненадващ конкурент за второто място в квартета. Що се отнася до белгийския отбор, днешната среща е последен шанс за тях да останат в битката за третото място.

През уикенда Порто не успя да победи Витория Сетубал като гост, което остави тима на втората позиция в класирането на вътрешното първенство, на пет точки от лидера Бенфика.

Брюж също гостуваше и също не можа да спечели мача си, който бе срещу лидера в класирането на Първа белгийска дивизия Зюлте Варегем. Така хората на Мишел Прюдом останаха пети, на четири пункта от първото място.

Порто влиза в срещата без кадрови проблеми, докато гостите имат някои кадрови проблеми. Аут от мача са Де Бок, Рафаелов, Симонс и Енгелс.

Порто е огромен фаворит в двубоя, още повече, че португалците нямат домакинска загуба срещу белгийски отбор. Но не само заради това сме склонни да подкрепим "драконите". Португалците са без загуба в последните си пет мача, нямат кадрови проблеми и ще имат подкрепа от страна на фанатичната си публика.

Очакванията са Порто да не допусне гол и да отбележи поне две попадения, както го направи в 4 от последните си 5 мача. Като цяло, лесна, рутинна победа за "драконите".

Прогноза: Порто - Брюж 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Порто:

01 октомври Насионал - Порто 0:4 (Суперлига)
15 октомври Гафаня - Порто 0:3 (Купа на Португалия)
18 октомври Брюж - Порто 1:2 (Шампионска лига)
22 октомври Порто - Арука 3:0 (Суперлига)
29 октомври Витория Сетубал - Порто 0:0 (Суперлига)

Брюж:

14 октомври Шарлероа - Брюж 1:0 (Първа Дивизия)
18 октомври Брюж - Порто 1:2 (Шампионска лига)
23 октомври Брюж - Андерлехт 2:1 (Първа Дивизия)
26 октомври Брюж - Вестерло 4:0 (Първа Дивизия)
29 октомври Зулте Варегем - Брю 0:0 (Първа Дивизия)


Досегашни срещи:

Порто - Брюж

3 срещи
1 победа за Порто
0 равенства
2 победи за Брюж
Голова Разлика: 7:4 за Порто

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133