Невил: Кейн не бе на себе си в последните три мача


Н. Гавазов

Невил: Кейн не бе на себе си в последните три мача

Бившият защитник на националния отбор на Англия Гари Невил сподели мнение за представянето на нападателя на "Трите лъва" Хари Кейн в плейофите на Мондиал 2018.

"Кейн най-вероятно ще спечели "Златната обувка", но след редовното време на мача с Колумбия той не бе на себе си. В такова състояние той проведе двете  допълнителни полувремена с колумбийците, а също така и мачовете с Швеция, Хърватия и Белгия.

На мен ми се струва, че Хари не е във форма. Той имаше няколко добри възможности в мача с Белгия, но не можа да се възползва от тях.

Може да говорите за полузащитата, но фактът е, че Кейн не бе на себе си в последните три мача, а това изигра своята роля. Той може да промени хода на срещата и да създаде гол от нищото.

Класирането за полуфинал е огромно постижение за националния отбор на Англия. Разбира се, на нас ни помогна разположението на отбора в схемата на плейофите. Мисля, че е неуместно да се говори за три поражения, защото след 15 или 20 години хората ще помнят само класирането за полуфиналите", заяви Невил.  

  Сподели
610