Дешан: Имаме пет дни, за да подобрим резултата


Н. Гавазов

Дешан: Имаме пет дни, за да подобрим резултата

Старши-треньорът на националния отбор на Франция Дидие Дешан коментира класирането на тима за финала на Мондиал 2018 след победа над Белгия с 1:0 в полуфинален мач от турнира.

"Играем прагматично? Съгласен съм. Но нека да бъдем реалисти. Белгия разполага с добър отбор, силен и жилав. Но моите момчета бяха готови за всякакви сценарии. И те го показаха, което ме прави щастлив.

Погба приведе лош мач? Сигурен ли сте в това, което твърдите? От него винаги се очаква много. Фелайни игра много плътно до него и за това Пол нямаше свободата, на която е свикнал и на която се радваше в предишните мачове. Но Погба знае какво да прави на терена и той се старае да го прави. Доволен съм не само от него, а от всички в отбора.

Имаме пет дни, за да подобрим този резултат. Нашите семейства са тук, така че ще ни помогнат да се възстановим. Играчите са готови да се раздадат заради успех във финала.

Ние сме фаворити за финала? Така се говореше и преди мача с Белгия. Но всички видяха, че белгийците имаха много повече положения за гол. Но ние се справихме. Ще се опитаме да се справим и във финала", заяви Дешан.

  Сподели
462