Лорис: Ще изразходим всичките си сили, заради победата


Н. Гавазов

Лорис: Ще изразходим всичките си сили, заради победата

Вратарят на националния отбор на Франция Уго Лорис сподели очакванията си от мача с Белгия от осминафиналите на Мондиал 2018.

"Това е необичайно. Нашите страни са съседи, ние познаваме всички футболисти от Белгия, в моя Тотнъм играят трима представители на този национален отбор. На терена на "Санкт Петербург" ще излязат много велики играчи. Това ще е великолепна среща, от високо ниво. Ние трябва да отговорим на предизвикателството и да играем възможно най-добре. Ще се наложи да изразходим всичките си сили, за да може отново да постигнем победа. Искаме да продължим напред, за това ще се стараем.

Анри? Две години играх с него в националния отбор. Това е велик френски футболист, истински джентълмен. Малко странно е да се наблюдава, но той сега работи в националния на Белгия. Но Анри сам решава как да се развива футболната му кариера. Мисля, че сърцето му ще се раздели на две, защото той толкова много е дал на отбора на Франция. Анри много страстно се отнася към футбола и знам, че ще направи всичко възможно, за да помогне на белгийците", заяви Лорис.

  Сподели
451