Кедира: Знаехме за своите проблеми още преди Световното


Н. Гавазов

Кедира: Знаехме за своите проблеми още преди Световното

Полузащитникът на националния отбор на Германия Сами Кедира сподели мнение за загубата с 2:0 от Южна Корея и отпадането от Мондиал 2018.

"В нито един от трите си мача не показахме своето ниво, за това и не можахме да излезем от групата. Много тъжен и лош момент.

В двубоя с Швеция бяхме по-добрите, но играхме неуверено и не така свободно както можехме да го направим. Липсваше ни лекота в действията. След гола Корея почти не ни безпокоеше. Съперникът бе настроен да играе срещу световния шампион, за това заслужено се прибираме.

Знаехме за своите проблеми още преди Световното. Пропускахме много, не винаги играхме като отбор. През последните 12 години стигахме минимум до полуфинал. Може би това изигра лоша шега: мислехме си, че всичко ще се получи от само себе си. Всеки от нашия отбор не работеше в пълен обем, включително и аз в това число не играх на своето ниво.

Льов е говорил за самоувереност след мача с Мексико? Не знам самоувереност ли е това. Всички видяха, че не играхме на нужното ниво. В много моменти съперникът бе по-мотивиран и по-твърд. Ние не успяхме да променим това в хода на турнира", заяви Кедира.

  Сподели
440