Бразилия удари на два пъти Сърбия


FUTBOL-TV

Бразилия удари на два пъти Сърбия

Бразилия се наложи с 2:0 над Сърбия на стадион “Спартак" в Москва в битка от група "Е" на Световното първенство. По този начин "Златистите" финишират на първо място в своята група и продължават напред в надпреварата. Западните ни съседи пък приключват с участието си на Мондиал 18 със само една победа.

Иначе двубоят бе интересен до втория гол на Бразилия. В 10-ата минута Марсело беше сменен заради контузия и на негово място се появи Филипе Луис. В 35-ата Паулиньо откри резултата. Той получи страхотен пас от Коутиньо и след това прехвърли вратаря на сърбите за 1:0. Балканците излязоха след почивката с доста по-голямо самочувствие и на няколко пъти застрашиха опасно вратаря на южноамериканците.

В 61-ата Алисон не се намеси убедително и подари топката на Митрович, а сръбският таран стреля, без да се бави с глава, но уцели краката на Тиаго Силва, който се оказа последно препятствие пред гола.

В 68-ата Тиаго Силва удвои, разписвайки се с глава след центриране на Неймар. Това пречупи иначе сърцатата игра на Сърбия и до края мачът просто се доиграваше.

  Сподели
405