Белгия се разправи с Тунис в мач със седем гола (видео)


FUTBOL-TV

Белгия се разправи с Тунис в мач със седем гола (видео)

Белгия се наложи над Тунис с 5:2 в мача помежду си от Група "G" на "Откритие Арена" в Москва. В 6-ата минута Еден Азар бе точен от дузпа, която бе отсъдена за нарушение срещу него. Имаше съмнение единствено, че нарушението може да не е било извършено в наказателното поле и като цяло ситуацията беше дискусионна. В крайна сметка дузпата бе реализирана - 1:0.

В 16-ата минута Ромелу Лукаку реализира второто попадение за Белгия. Нападателят на Манчестър Юнайтед получи топката в наказателното поле и майсторски я прати в долния ляв ъгъл на Бен Мустафа. Само две минути по-късно Дилън Брон отбеляза гол за Тунис, разписвайки се с глава след центриране от фаул.

В третата минута на добавеното време на първата част Лукаку направи резултата 3:1 и на практика сложи точка спора. В 51-ата минута Азар добави още едно попадение за "Червените дяволи". В самия край на мача двата тима си размениха по още едно попадение. Първо точен бе Мичи Батшуай, а малко след него Уахби Хазри оформи крайния резултат в срещата.

//Ftv.matchat.online/embed/ZLpscCJnGJ

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
414