Германия стартира защитата на титлата със загуба от Мексико (видео)


FUTBOL-TV

Германия стартира защитата на титлата със загуба от Мексико (видео)

Световният шампион Германия загуби с 0:1 в мача срещу Мексико, който бе първи и за двата тима за това Световно първенство. Бундестимът направи добър мач, но многото пропуски ги лишиха поне от точка в този мач.

Първото по-интересно положение бе в 15-ата, когато Йошуа Кимих центрира отдясно, а Салседо за малко да си отбележи автогол. В 22-ата Тони Кроос нанесе удар от 20 метра, но стражът на "ацтеките" съумя да улови, макар и трудно.

Ървинг Лосано откри резултата в 35-ата минута. Лосано получи от Чичарито в наказателното поле, финтира Йозил и с удар в близкия ъгъл порази Нойер - 1:0. Малко след това Тони Кроос разтресе напречната греда след пряк свободен удар от 20 метра, като за това помогна и вратарят Очоя, който отклони леко топката, която влизаше във вратата.

След почивката момчетата на Льов предприеха по-търпелив подход, който обаче не донесе резултат. Постепенно Германия натисна своя съперник и в последните 20 минути положенията пред вратата на Мексико валяха едно след друго. "Ацтеките" разчитаха на опасни контраатаки, като те също имаха възможности, за да решат всичко в своя полза. В крайна сметка до нов гол не се стигна и в така Мексико "хвърли бомбата" в днешния ден на Мондиал 18.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
534