Мечтано начало за Еквадор в откриващия мач срещу Катар (видео)


FUTBOL-TV

Мечтано начало за Еквадор в откриващия мач срещу Катар (видео)

Домакините на Световното първенство - Катар заубиха с 0:2 откриващия мач на Мондиала. Победата отиде за представителите на Южна Америка - Еквадор.

Гостите пратиха топката във вратата на Катар още в 3-ата минута. Саад Ал Шееб се намеси лошо при центриране, което позволи на Феликс Торес с акробатично изпълнение да насочи топката, макар и без да иска към Валенсия, който я прати в мрежата с глава. Последвалата проверка с ВАР обаче отмени попадението заради засада на Естрада.

Първото попадение в турнира беше отбелязано от Енер Валенсия, който беше точен от наказателен удар в 16-ата минута.  Валенсия си спечели дузпа за нарушение на Ал Шееб.

В 31-вата отново нападателят бе точен, вкарвайки втори гол.  Анхело Пресиадо центрира към голмайстора, който с глава отбеляза второто си попадение в двубоя. 

След почивката положенията бяха по-малко. В 55-ата минута Ал Шееб направи първото си спасяване в мача при изстрел на Ибара. В 62-рата Педро Мигел опита удар с глава, но не намери целта. В 75-ата минута съотборникът му Афиф също пробва своя мерник, но и той се отчете с пропуск.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
837