Уелс ще надвие Австрия във Виена


И. Ангелов

Уелс ще надвие Австрия във Виена

Австрия - Уелс
Стадион: "Ернст-Хапел-Щадион", Виена
Дата: 06.10.2016 г.
Час: 21:45

Уелс откри квалификационната фаза за Световната купа с победа с 4:0 срещу Молдова, което постави тима на върха в четвърта група. 

Австрия успя да се справи с Грузия с 2:1 като гост и така се намира на позиция зад своя гост в този мач във временното класиране. Остава да видим обаче дали в редиците на този отбор има достатъчно класа за да бъде спряна силната атака на уелсците.

В исторически план тези отбори са се срещали 6 пъти, като Австрия има 3 победи срещу 2 за Уелс. Гостите никога не са побеждавали във Виена в официален двубой и сега имат историческа възможност да направят това при може би най-силната си постройка в последните години. Последната приятелска среща между тези отбори бе през 2013-та година когато Уелс победи с 2:1.

Очевидно е, че фаворит в срещата е отборът на Бейл и компания. Гостите имат по 3 вкарани гола в 3 от последните 5 мача, като звездата на Реал Мадрид реализира на два пъти и в последния двубой с Молдова. Австрия се намира на лоша поредица резултати с 3 загуби от последните 5 срещи, като в 3 мача не беше вкаран и гол.

Прогноза: Австрия - Уелс 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
205