Белгия се класира напред след успех над Швеция (видео)


FUTBOL-TV

Белгия се класира напред след успех над Швеция (видео)

Белгия се класира на 1/8-финал на Евро 2016, след като днес се наложи с 1:0 над Швеция в среща от груповата фаза. Срещата бе равностойна, като положения имаше и пред двете врати. Още в 5-ата минута се стигна до невероятен пропуск за шведите, след като Маркус Берг стреля в ръцете на вратаря от 7-8 метра.

Последва удар на Лукаку, но в аут. Малко след това Витцел се разминава с гол за "червените дяволи". В 25-ата минута Еден Азар се справи с няколко защитници на съперниковия тим и след това намери Кевин Де Бройне, който стреля, но Исаксон спаси. Последва и пропуск на Ибрахимович. Малко преди почивката Де Бройне центрира остро към връхлитащия Мюние, който едвам закачи кълбото с глава и топката излезе в аут.

През втората част шведите бяха по-активни, като Златан дори успя да прати топката във вратата, но реферът отсъди засада. На Исаксон също му се наложи да се намесва на няколко пъти, но все пак той нямаше какво да направи в 85-ата минута, когато Раджа Наинголан с невероятен изстрел от над 25 метра донесе успеха на своя тим. Малко по-късно Ибра бе много близо до гола, но неговия удар мина до гредата. В крайна сметка резултатът се запази до последния съдийски сигнал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
113