Късни голове носят победата на Франция срещу Албания (видео)


FUTBOL-TV

Късни голове носят победата на Франция срещу Албания (видео)

Франция победи Албания с 2:0 в среща от груповата фаза на Евро 2016. Двата тима изиграха един от най-скучните мачове в турнира до този момент, като направи впечатление малкото точни удари.

В 4-ата минута бе едно от малкото интересни положения, когато удар на Жиру мина над гредата. До края на първата част Леняни застраши вратата на домакините, но до гол не се стигна.

През втората част "петлите" смениха тактиката и погледнаха по-сериозно към вратата на съперника. В 52-ата минута обаче Мемушай с коляно уцели страничния стълб за жалост на неговите съотборници. В 69-ата минута и "петлите" нацелиха греда, след едно центриране отляво към Жиру, като нападателят отправи много хубав удар, но топката се отби от десния страничен стълб.

В последните минути атаките на Франция започнаха да стават по-опасни и логично се стигна до гол минута преди края на редовното време, когато чудесно центриране на Рами намери оставения непокрит Гризман и появилият се като резерва донесе радост на феновете по трибуните. В добавеното време Пайе оформи крайния резултат, вкарвайки втори гол за своя тим.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
149