Слуцки: Ситуацията се заплете


Н. Гавазов

Слуцки: Ситуацията се заплете

Старши-треньорът на националния отбор на Русия Леонид Слуцки сподели мнение за срещата със Словакия от втория кръг на груповата фаза на Европейското първенство по футбол.

"Не мога категорично да кажа, дали бих избрал друг състав, ако имам тази възможност. Започнахме добре, но при първия гол загубихме концентрация и бяхме наказани. Словаците преди гола също на три пъти разиграха ситуация. Знаехме за тези разигравания, но допуснахме груба грешка. Фойерверкът? Вниманието ми бе насочено изключително върху случващото се на терена", заяви Слуцки.

"Не мисля, че трябва да давам индивидуални оценки на играчите си пред медиите. Каквото има, ще си го кажем. За следващия ни мач най-вероятно ще има промени. Пред Смолов, Кокорин и Дзюба се откриха добри възможности. Ако имахме по-добра реализация, сега щяхме да говорим за игра в други цветове", каза още специалистът.

"Ситуацията в групата много се заплете. Всички имат шансове. Всеки може да завърши на каквото и да е място. Борбата ще е до последно. Всичко това с феновете не се отразява по никакъв начин на отбора. В Уелс има двама топ играчи - Бейл и Рамзи. Но в такива важни мачове е важно как играе целия отбор, а не определени имена", завърши Слуцки.

 

  Сподели
148