Италия с два пъти по-голямо самочувствие от Белгия (видео)


FUTBOL-TV

Италия с два пъти по-голямо самочувствие от Белгия (видео)

Италия се наложи с 2:0 над Белгия в първа среща и на двата тима за Евро 2016. През първата част "червените дяволи" играха по-добре, но играчите на Антонио Конте показаха спокойствие и самочувствие, което им помогна. Още в 10-ата минута Наинголан шутира мощно от далечно разстояние, но Буфон успя да избие. Отново Наинголан бе близо до гола в 22-ата минута, когато отправи много силен удар, който мина край гредата.

Все пак след малко повече от половин час игра "Скаудра адзура" поведе в резултата след попадение на Емануеле Джакерини, който получи страхотен пас от Бонучи и след това се измъкна от съперников защитник и сам срещу вратаря на Белгия успя да се разпише.

След почивката мачът стана доста интересен и положения не липсваха и пред двете врати. В 54-ата минута Де Бройне изведе Лукаку сам срещу Буфон, но ударът на нападателя не намери целта. Еден Азар също бе близо до попадение, но нямаше късмет при завършващия удар. В 82-ата минута появилият се като резерва Дивок Ориги получи своя шанс, но с глава не успя да уцели вратата от около 5 метра.

Малко след това Куртоа спаси отбора си след бомбен изстрел на Имобиле. Точка на спора сложи Пеле, който оформи крайния резултат малко преди края на този мач.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
179