Испания открадна трите точки от мача с Чехия (видео)


FUTBOL-TV

Испания открадна трите точки от мача с Чехия (видео)

Испания се наложи над Чехия с минималното 1:0 в първия си двубой за Евро 2016. Феновете по трибуните, както и тези пред малкия екран очакваха много повече от тези два отбора, които изиграха един сравнително скучен мач.

През първата част няколко положения се откриха пред Мората, но добрите изяви на Чех предотвратиха да се стигне до нещо по-интересно. В края на първата част стражът на чехите отрази удари на Алба, а малко по-късно отказа и на Давид Силва. При една от малкото си добри атаки отборът на Чехия стигна до добро положение, но удара Нецид бе спасен от Де Хеа.

След почивката испанците продължиха да доминират, но чехите опитаха да изненадат своя съперник в 57-ата минута, когато Хубник пробва удар, но отново стража на "Ла Фурия Роха" отрази. Малко след това Фабрегас изчисти пред голлинията след удар с глава на Селасие. Все пак тимът на Висенте дел Боске стигна до така важния гол в края на мача. Топката не бе изчистена добре от Росицки и тя попадна у Иниеста, който качи топката на главата на Пике, който от отлична позиция нямаше как да сбърка - 1:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
140