Колумбия - Коста Рика: Мач за престиж


Н. Гавазов

Колумбия - Коста Рика: Мач за престиж

Колумбия - Коста Рика
Стадион: "NRG Стейдиъм", Хюстън
Дата: 12.06.2016г.
Час: 04:00
Съдия: Хосе Арготе (Венецуела)

Колумбия и Коста Рика се срещат в последен мач от груповата фаза на Копа Америка Сентенарио, като двубоят е за престиж за колумбийците и костариканците, но истинско изпитание за почитателите на залозите, още повече, че bet365, както винаги, предоставя отлични коефициенти за някои интересни решения.

Колумбия е лидер в класирането, с две победи от два мача и стана първият отбор, който се класира за четвъртфиналите на турнира. На практика, "Лос кафетерос" може да бъде изместен от тази позиция само при положение, че претърпи поражение, а САЩ спечели своята среща.

Коста Рика има много малък шанс за измъкване от групата. "Ла Селе" пристигна тук като един от тимовете, на който експертите залагаха за пробив, но хората на Оскар Рамирес претърпяха две загуби, като особено болезнено бе поражението от САЩ, което на практика лишава тима от по-нататъшно участие. Сметките са такива, че Коста Рика трябва да победи с 4 гола разлика, а Парагвай да се наложи над САЩ, за да може "Ла Селе" да се класира за плейофите. Равенство в мача между "анките" и "гуараните" пък ще изиска победа с 6 гола - все резултати, в които никой не вярва - например, един от световните лидери при букмейкърите bet365 не предвижда коефициент за победа с 5:0 на Коста Рика.

Колумбия спечели последните си пет мача с Коста Рика във всички турнири, включително последните три срещи от Копа Америка. Коста Рика пък няма отбелязан гол в последните си три мача с Колумбия. Логиката сочи успех за тима от Южна Америка, но дали Хосе Пекерман няма да пусне в игра някои от младежите и дали титулярите няма да пазят сили за плейофите?
Вижте само какви коефициенти предоставя bет365 за равенство - 4.00. Още по-съблазнително изглежда Равенство - Равенство (6.00), а първо полувреме за Колумбия и Равенство като краен резултат би донесло печалба от над 100 лева срещу залог от 7 лева. В тази връзка не си ли заслужава риска човек да заложи на "Х" в този мач, който е само за престиж на съперниците?

Прогноза: Колумбия - Коста Рика 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Колумбия:

24 март Боливия - Колумбия 2:3 (Квалификация за СП 2018)
29 март Колумбия - Еквадор 3:1 (Квалификация за СП 2018)
30 май Колумбия - Хаити 3:1 (Приятелска среща)
04 юни САЩ - Колумбия 0:2 (Копа Америка)
08 юни Колумбия - Парагвай 2:1 (Копа Америка)

Коста Рика:

26 март Ямайка - Коста Рика 1:1 (Квалификация за СП 2018)
30 март Коста Рика - Ямайка 3:0 (Квалификация за СП 2018)
28 май Коста Рика - Венецуела 2:1 (Приятелска среща)
05 юни Коста Рика - Парагвай 0:0 (Копа Америка)
08 юни САЩ - Коста Рика 4:0 (Копа Америка)


Досегашни срещи:

Колумбия - Коста Рика

9 срещи
8 победи за Колумбия
0 равенства
1 победа за Коста Рика
Голова Разлика: 20:8 за Колумбия

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
126