Япония се подигра с Петевата чета (видео)


FUTBOL-TV

Япония се подигра с Петевата чета (видео)

Япония записа разгромна победа със 7:2 над България в среща от приятелския турнир "Кирин Къп", която се състоя на "Тойота Стейдиъм" в Нагоя. Още в четвъртата минута Оказаки даде аванс на домакините с глава, като останаха съмнения за засада. Това обаче доведе до импулс в играта на домакините, които се настаниха крайно в половината на българите.

Кагава с глава удвои в 27-ата минута, засичайки центриране на Нагамото. В 35-ата отново Кагава бе точен и по този начин направи резултата класически. Домакините обаче продължиха с образците атаки и стигнаха до нови голове. В 38-ата Йошида вкара за 4:0, а малко след почивката отново той бе точен, завършвайки хубава атака на тима си. В 57-ата Усами също записа името си сред голмайсторите и резултатът набъбна до 6:0!

Две минути по-късно Мишо Александров успя да намали, въпреки опитите на противников защитник да избие малко преди голлинията. В 82-ата играчите на Ивайло Петев стигнаха и до втори гол, след като топката стигна до Чочев и той от добра позиция вкара хубав гол. В 87-ата минута Асано бе точен от дузпа, оформяйки крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
213