Бразилия вкара само три на Перу


FUTBOL-TV

Бразилия вкара само три на Перу

Бразилия записа втората си победа от началото на световните квалификации в Южна Америка. "Златистите" се наложиха с класическото 3:0 над Перу, като това могат да съжаляват, че не постигнаха и още по-изразителен успех.

В 22-ата минута Вилиан напредна отдясно, финтира защитник и центрира в наказателното поле, където Дъглас Коща отблизо вкара за 1:0. До края на първата част играчът на Байерн нацели и греда. И двата отбора опитаха да играят красив футбол, като първо Неймар, а след това и Кристиян Куева обстрелваха противниковите врати със задна ножица, но без успех.

В 56-ата минута Дъглас Коща направи страхотен пробив, финтира няколко защитници и подаде на Ренато Аугусто, който не сгреши за 2:0. В 66-ата гол на Неймар бе отменен заради засада.

В 77-ата удар на Коща бе спасен от вратаря, но при добавката Филипе Луиш не сгреши за крайното 3:0. След тази победа Бразилия събра актив от 7 точки и излезе на 3-ото място в класирането. Перу от своя страна се свлече до предпоследната позиция с едва 3 спечелени точки.

  Сподели
121