Ходжсън: Двата гола на Уилшър са в резултат на играта му


Н. Гавазов

Ходжсън: Двата гола на Уилшър са в резултат на играта му

Старши-треньорът на националния отбор на Англия Рой Ходжсън сподели мнението си за срещата със Словения от квалификационния турнир за класиране за финалите на Евро 2016. Както е известно, англичаните постигнаха победа с 3:2 след дубъл на Джак Уилшър и победен гол на Уейн Рууни.

"И двата удара на Джак се получиха великолепни и станаха в резултат на неговата игра, особено през второто полувреме, когато той взе полузащитата под свой контрол. Хубаво е, че той не само създаваше положения и изпълняваше отбранителна работа, но и вкара два много важни гола, които поправиха ситуацията след гола преди почивката (на словенците)", заяви Ходжсън.

"Добре действахме през първите 30 минути, но след това положителните емоции бяха заменени с раздразнение. Отборът се оказа в ролята на догонващ, макар че играехме много и много силно. Започнахме великолепно второто полувреме. Уилшър и Хендерсон блестяха в средата на терена. Лалана пък повиши нивото на нашата игра благодарение на своята изобретателност", каза още треньорът.

 

  Сподели
78