ПСЖ победи Барселона във Франция (видео)


И. Ангелов

ПСЖ победи Барселона във Франция (видео)

Пари Сен-Жермен успя да победи Барселона в една от най-интересните срещи, които предложи днешния ден в Шампионска лига и вторият кръг на груповата фаза на най-комерсиалното състезание в света. След попадения на Давид Луис, Марко Верати и Матуиди, Меси и Неймар успяха да върнат два за гостите, но те загубиха с 3:2.

Още в 10-ата минута Давид Луис откри резултата, когато се възползва от центриране от Лукас. Само минута обаче трябваше на Лео Меси да върне гол. След красива атака на Иниеста и Меси, последният завърши с удар ниско през вратаря.

В 26-ата минута ПСЖ отново поведе, когато Барса отново бе уязвима от статично положение. Корнера бе пропуснат от Щеген и Ракитич, и Верати с просто отиграване с глава удвои за ПСЖ. 

И двата тима демонстрираха добър футбол до края на полувремето, но резултатът се промени отново в 54-ата минута, когато Ван дер Вил центрира ниско и Матуиди стреля през краката на Щеген. 

Отново само след минута, при центриране на Алвеш, Меси събра отбраната около себе си, но пропусна топката, която Неймар изпрати с хубав удар в мрежата. До края гостите можеха да изравнят чрез Мунир, но 19-годишният нацели гредата в най-доброто положение в 85-ата минута. 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
140