Насри: Не съм щастлив в националния отбор


Н. Гавазов

Насри: Не съм щастлив в националния отбор

Полузащитникът на Манчестър Сити Самир Насри разказа за своето отношение към националния отбор на Франция, а също така коментира решението си да не играе повече за тима на Дидие Дешан. Французинът призна, че при сегашната ситуация не се чувства щастлив в състава на "трикольорите".

"Нека погледнем истината в очите. Докато Дешан тренира Франция, аз нямам шансове след всичко, което се случи. Към Евро 2016 ще съм на 29 години, но националният отбор на Франция не ме прави щастлив. Всеки път когато отивам там, проблемите се увеличават. Обвиняват ме, а моето семейство страда от това, поради това е по-добре да спра и да се съсредоточа върху клубната си кариера", заяви Насри.

"Работата не е само в Дешан. Той прави това, което е най-правилно за отбора. Разбирам го. Работата не е само в него, впрочем, аз нямам проблеми с него. Работата е в обкръжението му. Дешан не говори за мен в пресата. Това го пишат медиите, играчите говорят. Преди Мондиал 2014 писаха, че някои футболисти са се оплакали от мен на Дешан. Защо да съм с група играчи, които дори не могат да бъдат честни с мен и не казват в какво се състои проблема. Не искам да бъда там. Не съм щастлив. Не искам повече да ходя в националния отбор на Франция", добави играчът.

 

  Сподели
109