Пекерман: Радвам се, че ще бъдем изпитани от отбор като Бразилия


Н. Гавазов

Пекерман: Радвам се, че ще бъдем изпитани от отбор като Бразилия

Старши-треньорът на националния отбор на Колумбия Хосе Пекерман сподели очакванията си от срещата с Бразилия в рамките на четвъртфиналите на Световното първенство по футбол. Мачът е днес от 23:00 часа българско време и специалистът обеща, че отборът му няма да промени атакуващия си стил на игра.

"Все още се учим да играем на Световните първенства, но разбира се, това не означава, че не искаме да побеждаваме. На първо място, искаме да се насладим на играта. А, дали ще се класираме за полуфинала - това ще разберем. Не искаме да променяме атакуващия си стил, чувайки различни новини от лагера на съперника. Главната задача за националния отбор на Колумбия е да показва максимума от своите възможности. Надявам се, че всяко едно от моите момчета днес ще покаже своя най-добър футбол", заяви Пекерман.

"Класирането за четвъртфинала е голям успех за нас. Ние демонстрирахме силата на колумбийската нация, силата на нашия дух. Но на Световното сме още ученици и аз много се радвам, че в четвъртфинала ще бъдеим изпитани от такъв велик отбор какъвто е националния на Бразилия", добави специалистът.

 

  Сподели
107