Джерард: След две години ше бъдем по-силни


Н. Гавазов

Джерард: След две години ше бъдем по-силни

Капитанът на националния отбор на Англия Стивън Дежрард е убеден, че отрицателният опит, който бе получен на Световното първенство по футбол, ще помогне на тима в близко бъдеще.

"Световното е опит от такова ниво, който никога не може да бъде забравен. Трябва да се приеме и да се опитаме да се движим напред, а след това, в следващия турнир този опит много ще помогне. В отбора имаме много младежи, те имат характер. Аз им казах колко са талантливи. Те вършат правилните неща както по време на тренировките, така и извън тях. Те искат да останат на това ниво задълго. Поради това, след две години отборът ще бъде силен", заяви Джерард.

Освен това, Стиви отбеляза огромните критики за представянето на английския национален отбор.

"Като капитан съм длъжен да приема всички мнения. Не възнамерявам да седя тук и призовавам всички да прекратят да изказват своите мисли. Всеки човек има право на свое мнение. Но понякога е много неприятно когато хора, които вече са били в нашето положение, които са играли заедно с нас и знаят какво е това поражение, критикуват. Това наистина е много неприятно", добави капитанът на Англия.

 

  Сподели
133