Реднап: Победа на Мондиал 2022? Вие се шегувате


Н. Гавазов

Реднап: Победа на Мондиал 2022? Вие се шегувате

Мениджърът на Кунс Парк Рейнджърс Хари Реднап разказа за това, че играчите на Тотнъм по време на неговата работа на "Уайт Харт Лейн" не са искали да играят за националния отбор на Англия. Също така специалистът оцени шансовете на тима за победа на Световното първенство по футбол през 2022 година.

"Когато тренирах Тотнъм, когато идваха международните мачове, 2-3 футболисти не искаха да играят за Англия. Десет дни преди мачовете те идваха при мен и ми казваха: "Старче, спаси ме от тази среща, не искам да играя в нея". Говорих им: "Вие играете за националния на своята страна, вие сте длъжни да играете". А те ми отговарят: "Момичето ми ще ражда след 4 седмици, аз не искам да играя", спомня си Реднап.

"Това е истина, поради това трябва да се замислим, впрочем, аз мисля, че ще става по-зле. Английските футболисти в своите клубове получават фантастични пари, те играят в Шампионска лига. Те си мислят: "За какво са ни някакви излишни трудности?". Имаме по-добри играчи от другите, но заради честите треньорски смени не може да постигнем резултати. Спечелване от Англия на Мондиал 2022? Вие се шегувате? Успех. Как ще играем в жегата в Доха, ако на нас ни е трудно да тичаме по терена", добави наставникът на КПР.

 

  Сподели
89