Хърватия с погром над Камерун (видео)


FUTBOL-TV

Хърватия с погром над Камерун (видео)

Отборът на Хърватия се справи без проблем с Камерун, побеждавайки го с впечатляващото - 4:0. Срещата от група А се игра при много тежки атмосферни условия в Манаус.

"Шахматистите" откриха резултата след само 11 минути игра. При едно центриране в наказателното поле топката не бе избита добре от защитник и стигна до Иван Перишич, който я пусна остро към Ивица Олич, който от близо засече във вратата.

В 40-ата минута пък Алекс Сонг бе изгонен с директен червен картон, защото удари с лакът в гърба Марио Манджукич, без нападателят да играе с топката. През второто полувреме Хърватия довърши своя съперник. В 48-ата минута Иван Перишич се възползва от грешка при изнасянето на топката и прати топката под плонжа на вратаря Итандже.

В 61-ата минута Марио Манджукич засече по прекрасен начин с глава центриране от корнер на Пранич и така "шахматистите" поведоха с класически резултат. Крайното 4:0 оформи Манджукич в 73-ата минута. Едуардо стеля под ъгъл, а Итандже изчисти, но кълбото попадна право в краката на Марио, който от няколко метра на празна врата не сгреши.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
150