Кот д'Ивоар започна с победа участието си на Световното (видео)


FUTBOL-TV

Кот д'Ивоар започна с победа участието си на Световното (видео)

Кот д'Ивоар постигна труден успех с 2:1 срещу Япония на старта на група "С" на Мондиал 2014. Азиатците поведоха след четвърт час игра, макар до преди това срещата да се играеше предимно в тяхната половина. Кейсуке Хонда навлезе в наказателното поле отляво и с много силен удар прати топката във вратата - 1:0.

Малко след това пред "самураите" се откриха нови две възможности за гол, но те нямаха късмет да поведат с втори гол. През втората част африканците обърнаха развоя на двубоя в своя полза. В 62-ата минута Дидие Дрогба се появи на терена като смяна и веднага раздвижи своя тим. В 64-ата минута Серж Орие центрира от десния фланг и Вилфред Бони с глава изравни - 1:1. 120 секунди по-късно обратът бе факт при идентична ситуация, като Жервиньо засече ново прекрасно центриране на Орие и африканците поведоха в резултата.

До края на мача играчите на Кот д'Ивоар имаха още няколко добри възможности, но самият Дрогба нямаше късмет да се разпише. В крайна сметка обаче резултатът се запази непроменен до последния съдийски сигнал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
146