Бардзали: Надявам се да разбием отбраната на Англия


Н. Гавазов

Бардзали: Надявам се да разбием отбраната на Англия

Защитникът на националния отбор на Италия Андреа Бардзали сподели очакванията си от срещата с Англия в първия кръг на груповата фаза на Световното първенство. Двубоят е на 15 юни, от 01:00 часа българско време. Бардзали изрази надежда, че отборът му ще постигне победа срещу англичаните.

"Постоянно получаваме съобщения за състоянието на тревата в Манаус. Мисля, че те правят всичко възможно, за да подготвят тревата. Във всеки случай, и Англия, и Италия ще играят на един и същи терен", заяви Бардзали.

"Рууни е играч от международна класа, притежаващ голям опит и класа, но Англия има още 3-4 силни футболисти. Те са много бързи и добри при игра един на един. Англия има силна атакуваща линия и ние трябва да бъдем много внимателни. Ще разбием ли отбраната им? На това се надявам. Няма да е лесно. Те имат силна отбрана, но ние ще пробваме и тренираме различни неща, за да им усложним живота. Трябва да играем надеждно, да избягваме игра във въздуха, защото там англичаните са силни. Ще играем ниско по земята и повече ще задържаме топката", добави бранителят.

 

  Сподели
101