Сколари обясни какъв секс могат да правят играчите от селесао


Н. Гавазов

Сколари обясни какъв секс могат да правят играчите от селесао

Старши-треньорът на националния отбор на Бразилия разказа за пътуването си в Европа, коментира играта на Неймар в състава на Барселона, а също така се изказа по повод контрола върху сексуалния живот на играчите от националния отбор на Бразилия.

"Съставът е определен на 95%. Пътуването ни в Европа е важно преди всичко от психологическа гледна точка. Срещнахме се със спортисти в Париж, Лондон и Мюнхен. По време на вечеря в Лондон изразихме доверието си към присъстващите там бразилски играчи. Опитахме се да успокоим футболистите, които представляват Бразилия на Световното, за да може сега те да показват своя максимум", заяви Сколари.

"Неймар много е критикуван в Барселона, защото пресата е заинтересувана той да не стане голяма фигура, но ние знаем, че Неймар е силен футболист. Той се доказа в решаващите мачове с Реал и Еспаньол", каза още наставникът на "селесао".

"Дали ще разреша на футболистите си да се занимават със секс по време на Световното? Ако става дума за нормален секс, тогава да. Нормален означава нормален, а не на покрива на някоя сграда. Обикновено нормален секс е използването на балансирана поза, а не действия свързани с акробатиката. Това не е допустимо", каза още Сколари.

 

  Сподели
179