Англия обърна Шотландия (видео)


В. Мухарски

Англия обърна Шотландия (видео)

Англия обърна Шотландия от 1:2 до 3:2 в приятелска среща, играна на стадион "Уембли". "Трите лъва" изоставаха на два пъти в резултата, но в крайна сметка успяха да се поздравят с успеха. Шотландците поведоха с гол на Джеймс Морисън (13), който овладя топката след изпълнение на корнер и стреля силно от дъгата пред наказателното поле, а освен това и Джо Харт не се намеси както трябва – 0:1.

Англичаните изравниха чрез Тио Уолкът (30), който бе изведен отдясно в наказателното поле и с удар изравни - 1:1. В края на полувремето гол на Уейн Руни бе отменен заради спорна засада.

След почивката Кени Милър (50) отново изведе "гайдарите" напред в резултата, след като овладя топката около дъгата и с плътен изстрел прати топката във вратата на Джо Харт за 1:2. Радостта на гостите бе кратка, тъй като Дани Уелбек (54) изравни с глава за 2:2, засичайки центриране от фаул на Стивън Джерард.

В 70-ата минута Рики Ламбърт реализира победен гол с глава за 3:2, след като бе влязъл в игра само три минути по-рано. В самия край на мача 31-годишният Ламбърт нацели гредата от няколко метра на празна врата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
181