Бразилия вкара четири на Италия (видео)


В. Мухарски

Бразилия вкара четири на Италия (видео)

Бразилия победи Италия с 4:2 в доста интересна срещата от група "А" на Купата на конфедерациите. Въпреки това и двата тима се класират за следващата фаза на турнира. Срещата започна с натиск на "златистите", но "Скудра Адзура" се справи с положенията. Последва натиск пред вратата на "Селесао", но до гол не се стигна. През първата част двамата селекционери направиха принудителни смени. Монтоливо бе заменен от Джакерини, а освен това Маджо зае мястото на Абате. За Бразилия контузия получи Давид Луис, който бе заменен от Данте.

Последният направи една доста сериозна грешка в защитата, но Балотели не очакваше топката да достигне до него и не успя да се разпише. Все пак Данте се реваншира в края на първата част, когато с хубав удар откри резултата. В 51-ата минута Буфон потърси напред Балотели, а Супер Марио даде страхотен пас към Джакерини, който възстанови равенството.

Само четири минути по-късно Неймар изпълни отлично пряк свободен удар и даде нов аванс на Бразилия. В 66-ата минута Фред вкара третия гол за своя тим, а в 71-ата минута Киелини намали, като при това положение реферът отсъди дузпа преди завършващия удар, но след като падна гола, съдията отмени решението си и зачете попадението.

В 89-ата минута Марсело отправи коварен удар, Буфон не спаси добре и при добавката Фред отбеляза втория си гол в този мач и оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
150