Испания победи Таити с двуцифрен резултат (видео)


В. Мухарски

Испания победи Таити с двуцифрен резултат (видео)

Световният и европейски шампион Испания разгроми с 10:0 срещу футболното джудже Таити във втория си мач от група "Б" на турнира за Купата на конфедерациите. В 5-ата минута Торес откри резултата, а в 31-ата Давид Силва покачи след чудесно подаване на Давид Вийя. Две минути по-късно Торес вкара втория си гол, след като преодоля вратаря Микаел Рош и необезпокояван направи резултата класически.

Вийя в 39-ата минута също записа името си сред голмайсторите, а отново той бе точен в 49-ата, след като получи перфектен пас от Давид Силва и не сбърка - 5:0. Торес се разписа в 57-ата минута, а Давид Вийя бе точен в 65-ата за 7:0.

В 78-ата минута Фернандо Торес не успя да вкара от дузпа, пращайки топката в гредата, но при нова атака, секунди по=късно, нападателят на Челси се реваншира, след като от добра позиция хладнокръвно реализира за 9:0. В 86-ата минута останаха съмнения за неотсъдена дузпа в полза на Таити. В 89-ата минута топката стигна до Торес в наказателното поле, който чукна към Силва и той направи резултата двуцифрен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
134