Балотели: Не знаех, че за два картона получаваш наказание от един мач


Н. Гавазов

Балотели: Не знаех, че за два картона получаваш наказание от един мач

Марио Балотели добре знае какво трябва да направи Италия, за да се класира за финала на Купата на Конфедерациите, но също така италианецът призна невежеството си по отношение на жълтите картони в турнира. Както е известно, "адзурите" се наложиха с 2:1 над Мексико в мач от първия кръг на груповата фаза на Купата на Конфедерацията, като победното попадение бе дело на Балотели, който изрази радостта си със сваляне на фланелката.

"Чудесно е да чуеш овациите на "Маракана". Това беше един страхотен мач, страхотно усещане и страхотна публика. Не ми пука за съдията, важното е, че спечелихме. Това е всичко. Ако победим и в другата среща, ще излезем от групата. Би било чудесно да играем на финал и ще направим всичко възможно, за да стигнем дотам, няма значение срещу кого ще играем, Мисля, че имаме всичко необходимо, за да се класираме за финала", заяви Балотели.

"Жълтият картон? Не знаех, че на този турнир за два жълти картона получаваш дисквалификация за един мач. Следващият път няма да сваля фланелката си", допълни италианецът.

 

  Сподели
99