България се справи и с Япония, Манолев отново бележи (видео)


В. Мухарски

България се справи и с Япония, Манолев отново бележи (видео)

Националният отбор на България победи Япония като гост с 2:0 в контролна среща, която се състоя в Нагоя. Още в 3-ата минута Станислав Манолев стреля от фаул, a с неубедителна намеса  вратарят на домакините Кавашима допусна топката да се оплете в мрежата - 0:1. В 7-ата минута Спас Делев бе много близо до нов гол за "трикольорите", но силният му удар мина над вратата.

Последваха пропуски на Инуй, а след него Минев бе близо до гол, но и той нямаше късмет. На няколко пъти се наложи и на Владислав Стоянов да отразява удари на звездата на Манчестър Юнайтед Шинджи Кагава. След почивката "самураите" опитаха натиск, но Кагава и Курихара пропуснаха от добри позиции. В 70-ата минута резервата Христо Златински центрира в наказателното поле, където Хасебе засече неспасяемо кълбото в собствената си врата - 0:2.

До края на срещата Накамура пропусна нова добра ситуация за Япония, а в последните минути Нагатомо вкара топката във вратата на Стоянов, но голът не бе зачетен заради засада. Така българите се поздравиха с успеха в този мач.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
298