Джерард очаква враждебна атмосфера в Черна гора


Н. Гавазов

Джерард очаква враждебна атмосфера в Черна гора

Капитанът на националния отбор на Англия Стивън Джерард очаква враждебен прием от предстоящото гостуване на Черна гора. В момента балканската държава е неочакван лидер в квалификационна група Н за Световното първенство по футбол през 2014 година, на две точки пред англичаните и във вторник вечер двата тима ще се срещнат в Подгорица.

Джерард смята, че атмосферата ще е много сложна, но също така е уверен, че неговият отбор ще се справи с натиска от страна на запалянковците на противника.

„Мисля, че техните фенове ще се постараят с всички сили да ни осигурят един враждебен прием. Но смятам, че сме свикнали с това и ще се справим. Там ще има повече зрители, отколкото на мача със Сан Марино. Атмосферата ще е такава, че да се опитат да ни изплашат. Всеки път при гостуванията си на такива отбори местните фенове се държат много активно спрямо нас. Отчаяно искат да ни победят и всички са против нас, но мисля, че в нашия отбор има футболисти, които са способни да издържат на това и да спечелят трите точки", заяви Джерард.

 

  Сподели
98