Втори футболист на Челси може да пострада заради изблици в Twitter


Н. Гавазов

Втори футболист на Челси може да пострада заради изблици в Twitter

Бранителят на Челси Райън Бертран може да стане вторият футболист на Челси, който за по-малко от седмица ще се сблъска с гнева на Футболната асоциация на Англия (ФА), заради гневни коментари в социалната мрежа Twitter. Както е известно, 23-годишният ляв бранител беше изваден от състава на „Трите лъва", след като заради възпаление на гърлото пропусна всички занимания на тима.

Именно това беше посочено като мотив от ФА относно отзоваването на Бертран - „поради възпалено гърло".

„Само да уточним... не е „възпалено гърло". Аз съм болен. Подути са лимфните ми възли в областта на гърлото... Имам постоянно главоболие вече трети ден, сега и ми е студено. Мислите ли, че едно гърло може да ме спре да играя за клуба или за страната си? # ourf******nuts this is what every boy dreams of", написа Бертран.

Въпреки, че посланието на Райън е по-неясно от това на Коул, който пряко нападна ФА, 23-годишният футболист рискува да си навлече гнева на чиновниците и вероятно поради това побърза да изтрие гневната си тирада и да я замени с извинение.

„Съжалявам, ако обидих някого. Но съм разочарован от мисълта, че хората предполагат, че аз няма да играя заради едно възпалено гърло, което не е така", написа Бертран.

Сега остава да се види реакцията на ФА.

 

  Сподели
71