Дел Боске: За мен не са важни гръмките имена


Н. Гавазов

Дел Боске: За мен не са важни гръмките имена

Старши-треньорът на националния отбор на Испания Висенте дел Боске пред срещата с Беларус разказа за своите принципи на комплектуване на отбора. Утре вечер европейският първенец ще излезе срещу представителния тим на бившата съветска република в мач от квалификациите за класиране за Мондиал 2014. Наставникът на „Ла Фурия" подчерта също така, че никой не подценява противника и призова играчите си да бъдат внимателни.

„В момента в състава имам на разположение 23 футболисти. Това смятам, че е много дори за двата мача, които ни предстоят, но все пак трябва да се застраховаме за различните ситуации, които могат да възникнат. Мога да кажа само, че сме се събрали тук не за да се харесаме на хората. За мен не са важни гръмките имена. Моята цел е да събера на едно място един добър отбор", сподели Дел Боске за Marca.

„В мача с Белорусия сме длъжни да бъдем изключително внимателни и да не правим грешки. Съперникът е събрал в своя състав млади и амбициозни играчи, а също и няколко ветерана. Мачът няма да бъде лесен и ние знаем това", каза още наставникът на Испания.

 

  Сподели
79