Снайдер: Победата над турците е кръв, пот и сълзи


Н. Гавазов

Снайдер: Победата над турците е кръв, пот и сълзи

Полузащитникът на Интер и националния отбор на Холандия Уесли Снайдер коментира срещата с Турция в рамките на квалификационният турнир за Мондиал 2014. Както е известно, „оранжевите" победиха съперника си с 2:0, но до този успех не се стигна толкова лесно, а дори през първото полувреме южните ни съседи контролираха събитията на терена и изпуснаха някои чисти положения за гол.

„Това беше кръв, пот и сълзи. Проявихме голямо желание и дадохме всичките си сили, възползвайки се успешно от грешките на съперника. Можехме да вкараме още голове, но нека кажа, че Турция също имаше своите положения", заяви след мача Снайдер.

„През първото полувреме допускахме много индивидуални грешки, които доведоха до там, че съперникът ни пренесе играта в нашата половина и ни подложи на голям натиск. Турците създадоха и няколко опасни възможности, които за наше щастие не бяха реализирани от тях. Но след почивката нещата се промениха - още в началото ги изтласкахме назад и не им позволихме да създават напрежение пред вратата ни", каза още полузащитникът.

 

  Сподели
83