Гърция и Чехия няма да се победят


Н. Гавазов

Гърция и Чехия няма да се победят

Гърция - Чехия
Стадион: "Миейски", Вроцлав
Дата: 12.06.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Стефан Ланоа (Франция)

Гърция и Чехия се изправят един срещу друг в среща от втория кръг на груповата фаза на Европейското първенство по футбол и ще търсят своите шансове за успех, които да запазят живи надеждите за класиране в следващия етап на турнира.

В мача на откриването южните ни съседи показаха характер и успяха да измъкнат точката срещу домакина Полша след като губеха на полувремето и останаха с човек по-малко в неговия край. Гърците дори можеха да спечелят мача, ако Карагунис беше по-съсредоточен при изпълнението на 11-метровия наказателен удар, но така или иначе хората на Фернандо Сантос спечелиха симпатиите на непредубедения зрител.

На другия полюс бе представянето на Чехия, която претърпя тежка загуба от Русия, въпреки че полученият резултат 1:4 не означава, че отборът е толкова лош и трябва да бъде смятан за аутсайдер. Просто руснаците бяха много добри, а техните нападатели се възползваха успешно от пространствата в разредената чешка отбрана.

За Гърция няма да могат да вземат участие в двубоя контузените Пападопулос и Фотакис, както и Папастатополус, който получи червен картон в двубоя с Полша. Вероятно ще се наложи двойката централни защитници да бъде изградена от Кирякос Пападопулос и Кацуранис, въпреки че ролята на Константинос в Панатинайкос е в халфовата линия. Мястото на Халкиас е под заплаха след неуверените му действия в първия двубой и няма да е изненада, ако Сифакис застане на вратата. Други особени промени не се очакват в стартовия състав на гърците. Схемата на игра ще бъде 4-3-3.

Чехите нямат отсъстващи футболисти, така че Михал Билек има възможност да свика под знамената онези футболисти, които смята, че ще са му най-полезни. Голмайсторът Вацлав Пилар ще запази мястото си по лявото крило, докато на другия фланг ще патрулира Петержела. След провала на чехите в опорната зона треньорът вероятно ще се довери на Хюбшман вместо на Резек. Лафата, Нецид и Пекхарт ще имат готовност да заменят Барош, ако Билек прецени, че нападателят не е достатъчно готов за мача.

Специално в този мач няма ясно изразен фаворит, така че е много трудно да определим кой ще бъде победител. Гърците са малко по-освободени след като възкръснаха срещу Полша, докато чехите са с понижено самочувствие и нисък морал, но също така и с амбицията да зарадват феновете си. Едно е сигурно в предстоящия двубой, а то е, че и двата тима ще си отбележат гол.

Последни 5 изиграни срещи:

Гърция:

15 ноември Гърция - Румъния 1:3 (Приятелска среща)
29 февруари Гърция - Белгия 1:1 (Приятелска среща)
26 май Гърция - Словения 1:1 (Приятелска среща)
31 май Гърция - Армения 1:0 (Приятелска среща)
08 юни Полша - Гърция 1:1 (Евро 2012, Група А)

Чехия:

15 ноември Черна гора - Чехия 0:1 (Квалификация за Евро 2012, Бараж)
29 февруари Ирландия - Чехия 1:1 (Приятелска среща)
26 май Чехия - Израел 2:1 (Приятелска среща)
01 юни Чехия - Унгария 1:2 (Приятелска среща)
08 юни Русия - Чехия 4:1 (Евро 2012, Група А)


Досегашни срещи:

Гърция - Чехия

8 срещи
1 победа за Гърция
2 равенства
5 победи за Чехия
Голова Разлика: 11:3 за Чехия

На Европейски първенства:

2 срещи
1 победа за Гърция
0 равенства
1 победа за Чехия
Голова Разлика: 3:2 за Чехия


Коефициенти от bet365:
Гърция - 3.30
Равен - 3.20
Чехия - 2.30

Коефициенти от Offsidebet:
Гърция - 3.20
Равен - 3.15
Чехия - 2.30

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
53