Божинов: Питах дали мога да бия дузпата, Попето: Трябва ни себераздаване


В. Мухарски

Божинов: Питах дали мога да бия дузпата, Попето: Трябва ни себераздаване

Авторът на първото попадение за България - Ивелин Попов не скри радостта си от победата с 2:1 над Холандия. Ето какво каза Попето след мача:

"Първото полувреме играхме леко стъписано. На защитата пиша 9 по десетобалната система. Второто полувреме играхме по-добре всички. С този треньор очакваме да победим всеки един отбор. От утре почваме тренировките, а след три дена пак имаме мач, в който трябва да затвърдим добрата си игра. Себераздаване на 100%. Това трябва да го има всеки мач", смята Попето.

"Това е когато имаш колектив, тогава има и резултати. Със сигурност и треньорът има заслуга за тази работа. Например Мицански, който няма много мачове за националния, влезе и вкара гол. Утре почваме нова страница и мислим за мача с Турция", бе мнението на Валери Божинов, който през първата част нацели и греда.

"Аз питах дали може да бия дузпата, той (Ивелин Попов) каза, че се чувства добре, взе топката и я би. На фаула беше същото, при нас няма номер 1 и 2, който се чувства добре взима топката и я бие. Моето желание е не само с големи отбори да ни подкрепят феновете. Дори и с по-слаби съперници да идват и да ни подкрепят. Във волейбола цялата зала се пълни и викат за националния отбор. Дай Боже да върнем феновете на стадион "Васил Левски"", добави Божинов.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
91