Иван Иванов: Не сме сторили кой знае какво


В. Мухарски

Иван Иванов: Не сме сторили кой знае какво

Централният защитник на България Иван Иванов не скри радостта си след победата с 2:1 над Холандия. Играчът на Партизан Белград е на мнение, че отбора не е направил кой знае какво и само е затвардил играта си от мача с Унгария.

"В началото на мача беше тежко. Не сме се уплашили, просто имаше някакъв респект към домакините. Те ни бяха притиснали, позволихме им да създадат малко добри положения. Второто полувреме показахме, че можем да играем по-добре и постигнахме добър резултат. Всеки иска да играе срещу такива отбори като Холандия и то на такива стадиони. Пожелаваме си след време и ние да се класираме за голям форум и да играем срещу големи отбори. Радвам се, че зарадвахме феновете. Важното е, че и ние си повярвахме. Не че сме направили кой знае какво, затвърдихме си играта срещу Унгария. Ако може да постигнем още по-добри резултати, ще е добре", категоричен бе Иван Иванов-Русия.

"Щастливи сме, защото не всеки ден се побеждава тим като Холандия и то на собствения му стадион. Любо Пенев вярваше, че ще победим преди началото на мача и успя да ни предаде и на нас това чувство. На почивката си поговорихме, защото видяхме, че можем по-смело да играем и да задържаме повече топката. Това е и нашата идея. Аз съм сигурен, че ако холандците можеха да вкарат повече голове, щяха да го сторят, така че нека не са ни подценили", бе мнението на Влади Гаджев.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
101