Германия без Лам срещу Франция


Н. Гавазов

Германия без Лам срещу Франция

Капитанът на Бундестима Филип Лам няма да вземе участие в приятелския мач срещу Франция, съобщава Bild. Както е известно, двубоят е в сряда, от 21.45 часа българско време в Бремен. Според информацията, Лам все още изпитва болки в дясното коляно и затова ще остане да се лекува в Мюнхен под надзора на д-р Мюлер-Волфарт. Вчера защитникът изигра пълни 90 минути при победата на баварците с 2:0 над Шалке в мач от 23-я кръг на Бунделигата, но след срещата е почувствал силни болки в коляното.

„Филип Лам няма да бъде на разположение на националния отбор за мача срещу Франция в Бремен. Футболистът страда от болки в дясното коляно още от миналата седмица", се казва в официално съобщение публикувано на сайта на Бундестима.

Под въпрос е участието и на Свен Бендер. Полузащитникът на Борусия Дортмунд дори бе откаран в болница след вчерашната победа на неговия тим с 3:1 над Хановер 96. Бендер бе заменен още в 8-та минута на мача срещу тима от Долна Саксония и имаше съмнения за счупен нос, които не се потвърдиха.

 

  Сподели
107