Марадона ще изненада колебливата Франция


.

Марадона ще изненада колебливата Франция

Франция приема Аржентина в една от най-интересните контроли на националните отбори. И двата тима не са особено убедителни напоследък като “петлите” са едва трети в своята квалификационна група за Мондиал 2010 като изостават на 5 точки от лидера Сърбия, но имат и два мач по-малко. “Гаучосите” пък са трети в Зона КОНМЕБОЛ като отскоро са водени от Диего Армандо Марадона, чийто дебют бе през ноември в Глазгоу срещу Шотландия. Тогава Аржентина спечели с 1:0.

Съставът на Реймоин Доменек на практика е в пълния си облик. Липсват само дълготрайно контузените Клерк и Гову от Лион. Жан Ален Бумсонг и Мамаду Диара са викнати да заместват.

Трима от Аржентина, които играха срещу Шотландия сега не присъстват в състава. Това са Фабрико Колочини, Кристиян Виагра и Хосе Ернесто Соса. Марадона не повика и класния Хуан Роман Рикелме, тъй като сезонът в Клаусура започва в петък с мач на неговия Бока Хуниорс. Съотборникът му Себастиян Баталия също получи почивка.

Естествено като при всяка контрола и тук резултатът зависи много то това как двамата треньори ще подходят към мача. Раймон Доменек търпи много критики и една загуба може да се окажа доста зле приета в родината му. Марадона все още е на гребена на вълната от фурора от назначаването му и ще иска да постигне победа за самочувствие срещу световния вицешампион.

Вероятни състави:

Франция: Лори, Саня, Абидал, Мексес, Галас, Диара, Тулалан, Рибери, Бензема, Гуркуф, Анри

Аржентина: Карисо, Санети, Папа, Хайнце, Демикелис, Машерано, Гаго, Макси, Лучо, Меси, Тевес

Последни 5 мача:
Франция: РПРПЗП
Аржентина: ПЗПЗРР

Прогноза – 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
34