Видал се извини на феновете на Чили и Ювентус


Н. Гавазов

Видал се извини на феновете на Чили и Ювентус

Полузащитникът на Ювентус и националния отбор на Чили Артуро Видал се извини за поведението си по време на лагера на "Ла Роха" преди квалификациите за Мондиал 2014 срещу Уругвай и Парагвай. Както е известно, Видал, Карлос Кармона, Жан Босежур, Гонсало Хара и Хорхе Валдивия бяха изключени от състава на южноамериканците, тъй като петимата нарушиха вечерния час наложен им от старши-треньора Клаудио Борги, а освен това се появиха във видимо нетрезво състояние.

Тогава чилийският телевизионен канал показа кадри, на които се вижда как Видал и Хара се блъскат пред нощен клуб, а малко преди това и как пият бира. Валдивия, който празнуваше кръщенето на една от дъщерите си отрече обвиненията и заяви, че показаното по телевизията е лъжа и монтаж.

Видал обаче реши да подходи към проблема по друг начин и да признае вината си.

„Най-много сега искам да се извиня на всички, особено на съотборниците си. Допуснах грешка и ще разговарям с Клаудио Борги, понеже моята надежда е един ден отново да нося фланелката на Чили. Нищо не би ме направило по щастлив и горд. Поднасям най-дълбоките си извинения и на феновете на Ювентус, които въпреки болката, която им причиних, бяха близо до мен и ми показаха, че ме обичат", цитира Tuttosport думите на Видал.

 

  Сподели
95