Роналдо обясни причините да отправи неприличен жест към босненските фенове


Н. Гавазов

Роналдо обясни причините да отправи неприличен жест към босненските фенове

Звездата на Реал Мадрид и националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо обясни причините да отправи неприличен жест към феновете на Босна и Херцеговина преди първия мач от баражите за класиране на Евро 2012 между двете страни, който се игра в Зеница и завърши при резултат 0:0. Както е известно, по време на една от тренировките на португалците група местни поддръжници освиркваха Роналдо и скандираха името на Лионел Меси, освен това домакините се опитваха да заслепят с лазери очите на звездата.

Отговорът на известния със своите капризи и прекалено високо самочувствие играч бе да покаже среден пръст на феновете, които по време на самия двубой продължиха с провокативното си отношение към Роналдо.

„Всеки говори зле за мен, но защо хората не критикуват лазерите, които бяха насочени към очите ми? Те се държаха по този начин и затова аз реагирах по свой собствен си начин. Опитах се да запазя спокойствие, защото ако бях получил жълт картон щях да пропусна реванша, а не исках това да се случи и се радвам, че устоях на провокациите", заяви Роналдо.

 

  Сподели
86