Босна и Херцеговина и Португалия не се победиха


И. Ангелов

Босна и Херцеговина и Португалия не се победиха

Кристиано Роналдо и компания не успяха да се възползват от множеството проблеми на домакините от Босна и Херцеговина в среща от плейофите за Евро 2012, като дори пред домакините се откриха множеството положения, като феновете им ще проклинат късмета в този ден. Крайното 0:0 бе свирено от англичанина Хауърд Уеб и ще очакваме повторението в Лисабон във вторник.

Трябва да се каже, че домакините тихо поемаха атаките на противника до края на мача, когато в игра се появи Ибишевич. Той раздвижи нещата и пропусна няколко уникални положения. Още с влизането си той бе намерен на далечната греда с центриране, сам, непокрит и на 2 метра от вратата, но стреля в страни. Той влезе в игра в 86-ата минута и пропусна повече за домакините, отколкото в цялата среща до момента. Последва отново негово действие, той преодоля бранител и излезе сам срещу вратаря, шутирайки силно над вратата.

Всъщност, лошите отигравания днес биха били последствие от изключително лошия терен, който явно пречеше на технически надарените играчи на гостите днес. В крайна сметка нулевото равенство ще остави разочаровани и двата тима, заради пропуснатите чисти положения на домакините и превъзходството през целия мач на гостите.

  Сподели
81