Тери получи подкрепата на съотборниците си


Н. Гавазов

Тери получи подкрепата на съотборниците си

Капитанът на националния отбор на Англия Джон Тери получи подкрепата на своите съотборници в „Трите лъва", въпреки расисткия скандал, в който се замеси. Както е известно, срещу бранителят на Челси върви разследване от страна на полицията и ФА по обвинение, че Тери е отправил расистки обиди към защитника на КПР Антон Фърдинанд по време на последната среща между двата отбора. На Острова се смята, че бъдещето на Джон в състава на "Трите лъва" ще бъде под сериозна въпросителна, ако тези обвинения бъдат доказани.

Бранителят на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс и вратарят на Манчестър Сити Джо Харт изразиха подкрепата си към своя капитан в състава на Англия.

„Джон е нашият капитан, той е голям лидер и страхотен играч. Всичко е наред", цитира Sky Sports думите на Джоунс.

Запитан как вървят нещата в тренировките, защитникът подчерта, че всичко е нормално и отборът е единен.

„Брилянтни и нищо не се е променило. Моята позиция не ми дава право да коментирам, но само мога да кажа, че съм щастлив да бъда тук, а Джон е нашият капитан и това е всичко", допълва Фил.

Вратарят Джи Харт също изказа своята позиция, изразявайки категоричността си, че всичко, което се случва извън терена не може да разсее играчите на английския национален отбор.

„Хората казват, че около отбора винаги се случват някакви неща. Това е голямо разсейване - освен нас. Изглежда, че всеки обича да говори и да спекулира, но ние сме един отбор и сме фокусирани изцяло върху мача в събота и нищо друго. Научих много неща от Тери и продължавам да се уча и да работя с него", признава Джо Харт.

 

  Сподели
88