Рууни съкрушен от накзанието за Евро 2012


И. Ангелов

Рууни съкрушен от накзанието за Евро 2012

Уейн Рууни призна, че обвинява само себе си за наказанието от три срещи, което ще получи на Евро 2012, след като получи червен картон в мача срещу Черна гора миналия месец. Нападателят изрита Миодраг Дзудович и бе изгонен за действията си.

Пред репортери той заяви: "Ясно е, че съм съкрушен, но това си е по моя вина. Не мога да се оплаквам. Беше глупаво от моя страна. Още като го направих съжалих. Това не е извинение, но все още мисля, че наказанието е прекалено. Разочарован съм."

"Всички детайли по решението пристигнаха, така че ще решаваме дали ще апелираме. Дори да съкратим наказанието с една среща, това ще е бонус за мен."

Когато бе запитан защо изрита противника си Рууни отговори: "Наистина не знам защо. Това ще остане един от моментите за които винаги ще съжалявам. Нямахме сблъсък преди това на терена, и не съм мислил 'сега ще го ударя.' Просто се случи. Не мога да го обесня."

"Надявам се Дзудович да се застъпе за мен. Мисля, че той също е изпратил е-майл до ФА, казвайки че наказанието е прекалено. Така че това е в моя полза, защото не само аз мисля, че е прекалено."

  Сподели
79