Фърдинанд приключва с Трите лъва?


Н. Гавазов

Фърдинанд приключва с Трите лъва?

Централният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сериозно обмисля да сложи край на кариерата сив националния отбор на Англия. Както е известно, последните години се оказаха доста трудни в кариерата на защитника, който постоянно е тормозен от травми и това е причината той да загуби капитанската лента в „Трите лъва", след като през февруари 2010 година Капело му даде да носи лентата.

А неотдавна се случи нещо немислимо - италианският специалист не покани здравия Фърдинанд за мача с Черна гора - Рио просто не издържа на конкуренцията в националния отбор. По-лошото е, че подобна е ситуацията и в клуба. 32-годишният футболист на практика провали мача срещу Манчестър Сити и във вчерашния двубой на „червените дяволи" срещу Евертън защитник наблюдава срещата от резервната скамейка.

Според Daily Mirror, Фърдинанд е сериозно обезпокоен от своя регрес. Бранителят, който записа 81 участия с „Трите лъва" се замисля над варианта да се последва примера на много свои съотборници и да приключи с международната си кариера. Рио се опасява, че в противен случай може да се окаже ненужен и в Юнайтед - слуховете за евентуалната му продажба вече се появиха в британската преса.

 

  Сподели
166