Нов скандал - Благо Георгиев напусна националния отбор


В. Мухарски

Нов скандал - Благо Георгиев напусна националния отбор

Халфът на националния отбор Благо Георгиев заяви, че окончателно е сложил край на участието си в националния отбор. По-рано играчът на Терек Грозни си събра багажа и напусна лагера на тима в Правец. Благо ще даде утре пресконференция в 10.30 часа в Пресклуб "България". Очаква се тогава той да разястни причините за скандалното му решение.

Селекционерът на националния отбор Михаил Мадански смята, че вероятна причина Благой Георгиев да напусне тима, е, че след тренировка полузащитникът е останал с впечатление, че няма да е титуляр утре срещу Уелс. Наставникът добави, че самият той още не е определил кои ще бъдат титулярите в този двубой.

„Благо напусна лагера, това си е лично негово решение. Мотивите за това трябва да разберете от него. Сега си давам сметка защо националният ни отбор е на това ниво. Сега си давам сметка колко трудно им е било на треньорите, които е трябвало да се съобразяват с капризите на този или онзи. Тъжно е, но национален отбор ще има, когато треньорът има водещата роля“, заяви Мадански.

„Щом Благой напусна по този начин, значи не е от лидерите на отбора. След вчерашната тактическа тренировка, вероятно е останал с впечатление, че няма да е титуляр. Аз досега не знам кой ще е титуляр“, добави Мадански.

  Сподели
105