Шева: Българите преживяват труден период


В. Мухарски

Шева: Българите преживяват труден период

Звезда на Украйна Андрий Шевченко коментира победата на своя тим срещу България (3:0). Рекордьорът по голове за националния отбор не скри задоволството си от вкараното второ попадение за домакините в срещата срещу "трикольорите".

"Искахме да се представим добре пред наша публика. Блохин ни каза преди мача, че трябва да внимаваме в защита и да гледаме да не допускаме гол. Мисля, че изпълнихме указанията му и всичко се получи добре", заяви Шева.

"Българите преживяват труден период в момента. Разбирам ги. Все пак смениха треньора и обновяват състава. Ранният гол още повече ги смути. Ние бяхме по-добрият отбор на терена, надиграхме съперника убедително и още преди почивката водихме в резултата. След почивката контролирахме мача и вкарахме трети гол. Младите играха много стабилно и се вписаха в колектива", добави още Шевченко.

"Утре (днес - б.а.) ще присъстваме на откриването на Олимпийския стадион. Ще се порадваме на празничната програма и на концерта, който са ни подготвили организаторите. До мача с Германия има доста време. Естествено, това е съперник от съвсем различна класа и ще бъде приятно да изиграем първия мач на обновения стадион именно срещу немците", завърши Шева.

  Сподели
113